de Volkskrant

de Volkskrant

De Volkskrant is de nummer 1 kwaliteitskrant van Nederland. Intelligent, gezaghebbend en toegankelijk. De krant en volkskrant.nl zitten elke dag boven op het nieuws met scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie. In het weekend is er extra veel om van te genieten met Volkskrant Magazine en Sir Edmund. Ruim 1 miljoen mensen worden elke dag rijker van het nieuws dat de Volkskrant 24/7 brengt, in de krant, magazine, mobiel en op tablet. Lezers van de Volkskrant zijn betrokken, nieuwsgierige mensen en geïnteresseerd in de wereld om hen heen. Levensgenieters die houden van kunst en cultuur, literatuur, wetenschap en politiek.


24/7 kwaliteitsnieuws op volkskrant.nl

Altijd en overal het kwaliteitsnieuws van de Volkskrant bij de hand via vk.nl. Met de beste recensies, mooiste fotoreportages en kritische columns die duiding geven aan het nieuws. De site is, net als de krant, gezaghebbend, kritisch en zeer toegankelijk. Bezocht door koopkrachtige consumenten die graag wat extra uitgeven voor kwaliteit. Dus een ideale plek om hoogopgeleide, welstandige lezers te bereiken met uw advertentie -meerdere keren per dag. Uw merk profiteert van de betrouwbaarheid van de Volkskrant.


Altijd en overal via mobiel en app

De mobiele site en app van vk.nl bieden u volledig geïntegreerde en interactieve advertentieposities. Kom direct in de persoonlijke leefsfeer van de bezoekers met uw advertentie op de smartphone app van vk.nl. Altijd en overal kwaliteitsnieuws uit binnen- en buitenland, opinie en de mooiste fotografie. De Volkskrant op mobiel en tablet is populair bij hoogopgeleide boodschappers.


Goed het weekend beginnen met Volkskrant Magazine

Voor menig Nederlander is Volkskrant Magazine hét perfecte begin van het weekend. Vol inspiratie, persoonlijke verhalen, fotografie, columns en reportages over mode, wonen, uitgaan, eten en drinken.  Volkskrant Magazine is een waardevolle toevoeging op een rondje vrouwenbladen.

Vijf keer per jaar verschijnen speciale glossy themanummers over mode, wonen en feest. Extra dik, extra luxe. De themanummers hebben een hoge bewaarfunctie en doorgeeffactor. Uw advertentie staat in een krachtig umfeld en u bereikt gericht een geïnteresseerde doelgroep.


Een stoer magazine: Sir Edmund

Sir Edmund is een stoer magazine op krantenpapier vol wetenschap, literatuur en technologie. Een echt magazine voor het hoofd, voor nieuwsgierige lezers die zich graag laten inspireren met wetenschappelijke trends en technologische wetenswaardigheden. Tevens is er uitgebreide aandacht voor literatuur.